Bungalows

U wilt een bungalow huren op Texel vlakbij het strand, middenin de bossen centraal gelegen op Texel? U verlangt naar een heerlijk ontspannen vakantie in een in een bungalow met veel privacy en zeer ruime privé tuinen? Dat kan!

Bungalowpark Vredelust beschikt over ruim 80 accommodaties met 4 verschillende categorieën onderverdeeld in types A+, A , B en C.

Over onze accommodaties

U staat op het punt een vakantiewoning te huren op Texel. Fijn dat u dat via onze website wilt doen. Sinds de oprichting van Bungalowpark Vredelust hebben we al veel gasten verwelkomd in onze accommodaties. Hun ervaringen waren zeer positief. Vaak komen ze nog een keer. Soms in dezelfde bungalow, soms in een andere bungalow. Vele gasten komen op advies van anderen. Dat zien we natuurlijk graag!

Eenvoudig reserveren

Via onze website reserveert u eenvoudig een bungalow. Als iets niet duidelijk is, kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen. Alle huiseigenaren kennen wij persoonlijk. Samen met hen streven wij ernaar dat onze gasten zich thuis voelen in hun vakantieverblijf.

Wij hopen daarom dat u net zoveel geniet van uw verblijf op Bungalowpark Vredelust als de gasten die u zijn voorgegaan.

Type A+


» Lees meer

Type A

» Lees meer

Type B

» Lees meer

Type C

» Lees meer